Font size
A
Zoom
EN » Le Math » Parteneri
Societatea Matematică din Cipru este o organizație non profit înființată în Cipru în 1983 și înregistrată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În prezent este cea mai mare organizație științifica din Cipru, având în jur de 800 de membri activi. Activitățile Societății de Matematică include organizarea tuturor competițiilor de matematică locale cât și a unor competiții balcanice, cum ar fi Olimpiada Balcanică de Matematică pentru diferite grupe de vârstă și a competițiilor SEEMOUS pentru studenții universităților. Alte activități includ Conferința anuală în Științele Matematice și seria de conferințe mediteraneene organizate în țările mediteraneene.
Nume: MAKRIDES Gregory
Nume: PHILIPPOU Andreas
Nume: PAPAYIANNIS Costas
Nume: CHARALAMBOUS Antri
Nume: CHRISTODOULOU Simoula
Fundația Thales este o organizatie non – profit din Cipru având ca scop să devină cea mai dinamică organizație educațională din regiune. Misiunea Fundației Thales este de a recunoaște excelența academică și să înlesnească tinerilor posibilitatea să-și exprime talentul. Aceasta se realizează prin organizarea de activități care promovează dezvoltarea armonioasă a tinerilor folosind educația non-formală prin stimuarea gândirii creative și aplicative, intuiției, imaginației și inovației, a abilității de selecție și de a lua decizii.
Nume: SKOTINOS Andreas
Nume: CHRISTOU Constantinos
Nume: PAPA ZENIOU Lina
Nume: KENDEROV Petar
Nume: CHRISTOU Elpida
Universitatea Carol din Praga este localizată în Praga și este o instituție publică. Misiunea Facultății de Educație este de a pregăti profesori pentru toate tipurile de școli, de a pregăti specialiști și cercetători în domeniul educației, psihologiei educației și didacticii. În funcție de tipul de studio, Facultatea de Educație decernează diplome de licență, Master și Doctorat. În domeniul cooperării internaționale, se concentrează pe tipuri variate de proiecte în cadrul programului Socrates ( Comenius, Lingua, Grundtvig, Minerva, Arion, Erasmus).
Nume: NOVOTNÁ Jarmila
Nume: JANČAŘÍK Antonín
Nume: JANČAŘÍKOVÁ Kateřina
Nume: MACHALÍKOVÁ Jana
Loidl – Art este de 21 de ani o Galerie educațională. Încăperile galeriei sunt situate în “Kaiservilla Bad Ischl” (Emperors Palace of Franz Josef 1st) și în “Höplingerhaus” Bad Goisern. Peste 700 de vizitatori pe săptămâna intră în contact cu prezentările Galeriei de Artă Contemporană. Se expun lucrări ale artiștilor din Austria și Europa și de aproximativ 10 ori pe an pregătim o prezentare specială combinând arta cu muzica.
Nume: LOIDL Helmut
Universitatea VUZF este o instituție de educație superioară în domeniul asigurărilor și finanțelor și este prima universitate privată în Bulgaria, specializată în finanțe, asigurări și asigurări sociale, management și marketing. Misiunea Universității este de a pregăti specialiști cu înaltă calificare în domeniul economic și de a dezvolta științele economice potrivit cu nevoile practicii contemporane. Politica academică este implementarea celor mai bune practici educaționale europene și din întreaga lume. Scopul ei este de a furniza studii de înaltă calitate și succes în carieră pentru studenți prin menținerea unei foarte bune cooperări cu comunitatea de afaceri. Membrii facultății sunt printre cei mai remarcabili cercetători., având o pregatire și o experiență practică vastă, foști sau actuali șefi ai instituțiilor statului și a instituțiilor private.
Nume: GROZDEV Sava
Școala are în prezent 800 de elevi distribuiți în două forme de învățământ: gimnaziu și liceu. Colegiul Național «Calistrat Hogaș» Piatra-Neamt răspunde la cerințele tinerilor și adulților pentru dezvoltare socială și profesională, prin asigurarea unei legături corespunzătoare între cunoștințele generale și profesionale, prin promovarea unor strategii, standarde și idealuri care au ca scop îmbunătățirea respectului pentru valori precum democrația , libertatea, adevărul și respectul pentru instituție și ființele umane, care va ajuta tinerii să se afirme demni în societate cu independență, personalitate, capabili de opinii individuale, dialog și comportament civilizat și respect pentru locul de muncă.
Nume: CIRCU Nadia
Nume: MERISOR Marius
Nume: CODRUTA Secara
Nume: CODRUTA Luis Filimon
Este o școală publică cu 350 elevi cu vârste între 12 și 16 ani. În școală sunt integrați și elevi cu nevoi speciale. În școală lucrează 45 de profesori. Lyckeskolan este specializat în arte, cum ar fi pictura, drama, meșteșuguri și muzică și în jur de 50% din elevi participă la aceste activități. Restul elevilor sunt specializati în activități sportive.
Nume: LYDELL Manfjard Malin
LEOLAB este un centru multidisciplinar care oferă servicii integrale în domeniul educației, psihologiei. A fost fondat în 2003 ca o alternativă pentru a face față la schimbările și provocările legate de dezvoltare și de dificultăți de învățare. Intenția LEOLAB este să răspunda cererilor și nevoilor sociale în domeniul educației, instruirii și dezvoltării timpurii. Ofera servicii integrale elevilor, familiilor și centrelor educaționale.
Nume: CID Esperanza
Nume: DIESTE Belén
Nume: MUÑOZ Marta
Societatea Matematică pentru Juniori a fost fondată în 1996 și se concentrează pe organizarea evenimentelor de matematică și publicarea de jurnale matematice, materiale didactice pentru a contribui la popularizarea și dezvoltarea matematicii în regiune. Aceste activități sunt puse în practică în cooperare cu Universitatea din Miskolc, profesori și elevi din școala secundară și din asociații.
Nume: KÖRTESI Péter
Centrul European al Ciprului este o organizatie non-profit, non guvernamentală cu sediul în Nicosia, cu un birou reprezentativ la Bruxelles. A fost cofondator în 2007 de 18 organizații dintr-un spectru larg de sectoare și interese, precum instituții academice, autorități locale, din sectorul bancar și legal, precum și din sectorul cultural, turism și tineret. Astăzi organizatia are 22 membri. Centrul European al Ciprului dorește să ofere suport membrilor săi, astfel încât să folosească la maxim oportunitățile de obținere a fondurilor si de dezvoltare oferite de Uniunea Europeană.
Nume: STREVINIOTI Roza-Maria
Nume: TSIKOUDI Despoina
Este o școală privată având contract cu Educația de Stat. Are aproximativ 400 elevi și 30 profesori. Copiilor cu cerințe speciale le sunt oferite lecții suplimentare cum ar fi: Matematică și Franceză, iar cei cu abilități speciale pot urma Secțiunea Europeană. Pentru toți, școala poate furniza multe activități extracurriculare, făcându-i capabili să-și dezvolte talentele. Câteva din workshop-uri includ drama, literatura, corul, sporturile.
Nume: MEVEL TREGUER Katell
Nume: KERVENIC Claire
Nume: DAREES Elise
Nume: GUEGUEN Edith (7 March – 26 June 2013)
Institutul de Sisteme de Comunicație si Computere- Universitatea Tehnică Natională din Atena este unul dintre liderii institutelor tehnologice grecești în domeniul învățării tehnologiei avansate, noile tehnologii media ( Web 2.0). Mai mult de 200 ingneri și absolvenți CS lucrează în cadrul ICCS , în timp ce 100 dintre aceștia studiază pentru obținerea doctoratului.
Nume: KARPOUZIS Constantinos
Nume: CHRISTODOULOU Anna
Com2go Ltd este o agenție lider în domeniul digital, înființată în 1999 cu sediul în Cipru. Com2go este implicată în aproape toate domeniile tehnologiei web și se concentrează în mod activ pe evoluția noilor tehnologii prin colaborare și afiliere online. De peste 5 ani colaborează îndeaproape cu Societatea Matematică din Cipru la mai multe proiecte și în multe domenii ca partener responsabil cu tehnologia, oferind soluții cum ar fi: Baremele de corectare computerizate pentru Olimpiada de Matematică, Instruire tehnologică, support ICT, - dezvoltare Web, promoții digitale, produse multimedia- Carți digitale ( iBooks).
Nume: ECONOMIDES George
Nume: NIROU Natasa
Nume: CHERNINKOV Vladimir